Wia Snijder

ZANG, TEKSTEN

Op mijn 8ste ben ik begonnen met zingen in een koor.  Mijn liefde voor poëtische teksten is begonnen door het project Hunky Dory van David Bowie. Ik ben gaan schrijven, en met het voorrecht van een componist als partner, is er een heel eigen muzikaal repertoire ontstaan. Dat we dit nu live doen is a wish come true, a wish experience!

Hannes Snijder

GITAAR, MUZIEK

Speel vanaf mijn veertiende in bandjes, meestal als bassist.
Eerst symphonische rock (o.a. The Bush), later punk en New Wave (o.a. PiZniZ). Tien jaar lang met coverband Wia & The Wiseguys op feesten en partijen.
Nu als gitarist weer eigen repertoire: love it!

Kim Gouwens

TOETSEN, PERCUSSIE EN BACKING VOCALS

Ooit als heel klein meisje begonnen op een speelgoed piano en daarna op het orgel, naspelend wat mijn moeder voorzong. Ik kon/kan mij ook prima vermaken met wat simpel gitaarspel als begeleiding bij mijn zang. Door de jaren heen in diverse bandjes gespeeld op altsax, basgitaar en piano. Nu weer 'terug’ op toetsen en learning all the time! Geniet volop van het spelen van dit repertoire...Go with the flow.

Hans van Popering

DRUMS

Ervaren amateur muzikant werkend vanuit het gevoel, gebruikmakend van de beschikbare technieken op- en met het juiste gereedschap. Geleverd wordt stevig en strak drumwerk met rockende beats welke worden afgewisseld met ingetogen shuffles. Kortom dynamisch drumwerk dienstbaar aan de muziek.Speelt op Pearl en DDrum met het hout van Ballbex en Vic Firth. Het ‘koper’ is van Paiste, Zildjan en Sabian.

Kjartan Jónsson

BAS

Ik was 14 toen ik begon met bassen in een schoolbandje in IJsland. Vanaf dat moment heb ik de muziek niet los kunnen laten. Ik heb hier in NL o.a. gespeeld me P.A.F. uit Tiel, met waanzinnige eigen nummers en geweldige en leerzame tijd gehad met X-Ray bluesband uit Sittard. Het komt altijd op hetzelfde neer wat mij betreft; Het mag wel stevig zijn. "Muziek met ballen".